Beleef de B&B wandelend.
Geheel verzorgt wandelen door de Peel en over de Strabrechtse Heide. 5 prachtige B&B's in Zuidoost-Brabant verzorgen een wandelvakantie op maat!
Kijk op;www.beleefdebenb.nl of voor een impressie op:www.youtube.com/watch?v=UIrQnGoI6c4

*Wandelarrangement;

2 nachten op een 2 persoonskamer. Bij aankomst koffie met iets lekkers. Diverse wandelroutes liggen klaar, elke morgen een heerlijk ontbijt met verse eitjes van de kippen in de tuin en zelfgemaakte jam. Lunchpakketje voor onderweg.
Te boeken voor € 150.- voor 2 personen.


*Motorarrangement;

3 dagen genieten van het Brabantse land vanaf de motor, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor de Eifel of Ardennen.
Dit is inclusief 2 nachten op een 2 persoonskamer, koud pilsje (of fris) met knabbeltje bij aankomst. 2 x 3 gangen-keuze menu bij restaurant Heidehof (op loopafstand van de B&B), 2 x heerlijk ontbijten met verse eitjes van de kippen in de tuin en zelfgemaakte jam, route voorstellen voor 2e dag.
Uw motor kunt u natuurlijk hier veilig binnen stallen.
Te boeken voor € 225.- voor 2 personen.


Cadeautip;
Wij hebben hiervoor ook tegoedbonnen.


Ook kunnen wij u in samenwerking met diverse bedrijfjes hier in de buurt het volgende aanbieden;

High Tea van Zoet&Zo; een high tea geserveerd in echte Engelse stijl in de tuin van de B&B. Het menu bestaat uit 3 rondes (hartig, scones en zoetigheden) met daarbij thee en verse jus díorange. De kosten zijn 15 euro per persoon.
Meer informatie vindt u op; www.zoetzo.nl

Bij Spa & Welness de Ontspanning kunt u zich heerlijk laten verwennen met diverse behandelingen. Deze salon is vlak bij de B&B. Zij kunnen u diverse arrangementen aanbieden, maar ook een behandeling op maat is mogelijk.
Kijk voor meer informatie op: www.deontspanning.com

Heerlijk met vriendinnen of zussen een workshop manicure. Deze wordt hier op locatie gegeven door Anita van Hoek van "Het Tuinhuisje" Gezellig en leuk! Vraag naar de mogelijkheden.

Voor onze gasten stelde ArtWise het volgende exclusieve schilder/dagarrangement samen. Voor 1, 2, of max. 3 personen, incl. materialen, eten en drinken.
Zelf het schilderij maken dat U graag wilt wordt realiteit.
Geen of te weinig schilderervaring? Anita Davids ambachtelijk meesterschilder en coach helpt U waar nodig en begeleidt naar een prachtig eindresultaat. Puttend uit een ruime schilderervaring en beheersing van vele schildertechnieken wordt u door haar geholpen om uw ideeŽn en beelden, letterlijk uit de verf te laten komen. U zult verrast zijn over wat er uit uw handen komt. Op het einde van de dag gaat u met een prachtig schilderij naar huis. U kunt zelf contact op nemen om een afspraak te maken. anita.davids@art-wise.nl of tel. 06-55300394
Voor informatie over dit schilder/arrangement: www.art-wise.nl

Waan je voor even terug in de Ďgoeie ouwe tijdí en maak een toertocht op een TOMOS snorfiets, de klassieke snorfiets uit de jaren zestig, door het prachtige landschap van Peel & Maas.
Vanuit 'Nostalgie Eten & Drinken' kunt u gedurende 2, 3 of 4 uur een klassieke TOMOS snorfiets huren en een toertocht maken door het prachtige landschap van Peel & Maas. Met uw gezelschap stapt u op deze gemakkelijk berijdbare snorfiets en vervolgens zoeft u met een snelheid van ca 25 km/u door een open landschap van kleinschalige bosgebieden, afgewisseld met akkers en weilanden, peelkanalen en gezellige, gastvrije dorpen. U kunt vele kilometers maken en genieten zonder moe te worden. Tijdens deze ritjes heeft u ook de mogelijkheid om te pauzeren op een van de vele terrasjes.
Romantisch met zín tweeŽn; gezellig met het gezin, vrienden of familie. Een uniek dagje uit voor iedereen. www.snorfietsindepeel.nl
Nieuw is met de Trabant in de Peel, dit kunt u vinden op dezelde website.

*3 daags winter verwen arrangement;

Wilt u heerlijk tot rust komen en ontspannen, even lekker weg, dan bent u bij ons aan het goede adres. In samenwerking met Wellness & Spa De Ontspanning en restaurant Heidehof kunnen wij u aanbieden;
Ontvangst met warme chocomel en iets lekkers, 2 overnachtingen met ontbijt, gebruik fietsen en flesje wijn op de kamer bij B&B 't Heideroosje. Een 3 gangen keuze menu bij restaurant Heidehof (800 m van de B&B) en een uitgebreide winterwellness behandeling van ruim 3 uur met gebruik van badjassen en slippers bij Wellness & Spa De Ontspanning (2 km van de B&B). Hier krijgt u ook een warm ontvangst van winterse lekkernijen. Dit arrangement is te boeken in de maanden november, december, januari en februari. Op basis van beschikbaarheid en goed overleg.
Prijs is € 375,- voor 2 personen, inclusief toeristenbelasting.

Voor meer informatie over de winterwellness behandeling kijk op;www.deontspanning.com
Voor meer informatie over het 3 gangen keuze menu kijk op; www.rest-zalen-heidehof.nl