Uit het gastenboek in de B&B;

Het was hier fijn vertoeven! We komen nog eens terug als de kuikentjes kippen zijn.
*
Het was een mooie aangename omgeving en een prachtige B&B. We hebben genoten van de rust die jullie B&B met zich meebracht. Nog veel succes met jullie gezellige B&B.
*
5 vrouwen = torenhoge verwachtingen! We gaan supertevreden naar huis, bedankt voor de goede ontvangst, de gastvrijheid en het héérlijk ontbijt!
*
Wij hebben heerlijk geslapen op die heerlijke kussens en dekbed. Het Palm Pasen Ontbijt (PPO) was om te smullen. Er is overal aandacht aan besteed, zelfs tot een klein paashaasje op de slaapkamer. En dan een uitzicht over het boerenland met de vlag in top. U bent met vlag en wimpel geslaagd met uw nieuwe optrekje als B&B. Fantastisch.
*
Heel erg bedankt voor de gastvrijheid! Mooie kamer en het is hier lekker rustig om bij te komen. Vandaag gaat onze motorrit naar de Eiffel, bedankt nog voor je motortips!
*
Heideroosje = Schot in de Roos!

Kijk ook naar onze beoordelingen op booking.com en op bedandbreakfast.nl

Welkom op mijn gastenboek.

Plaats een berichtje via het onderstaande formulier.

Naam
*
E-mail
*
Website
Type de cijfers op het plaatje over ter controle.
* verplicht

1 | 2 | 3 | 4 | 5

Julian schreef op 24-09-2015 07:57 het volgende:
Wir wurden unglaublich nett empfangen, behandelt und verabschiedet. Das Gebäude ist hochmodern und sauber, man fühlt sich wie zu Hause. Dazu eine fantastische Atmosphäre. Für den Preis kaum zu glauben, aber wahr.

Henk & Diana schreef op 03-11-2014 17:20 het volgende:
Wat een gezellige B&B. Mely bedankt voor het heerlijk verblijf en alle leuke tips! En natuurlijk ook voor de gratis fietsen, wat een service. Elke dag iets lekkers bij de koffie, waardoor we veel luxe ervaren. De geweldige bedden, de heerlijke douche en de prachtige inrichting, het voelde voor ons echt als "thuis". Tot volgend jaar

Evie en Harry schreef op 22-07-2013 11:02 het volgende:
Als je de berichtjes in het gastenboek leest, zou je bijna denken dat deze B&B het hele jaar onbezet is. Niets in minder waar, wij hebben deze fantastische plek ontdekt en velen met ons!

Tijdens Bospop (Weert) hebben we twee fantastische nachten in 't Heideroosje doorgebracht. En genoten van het ontbijt, de ezeltjes, de kippen, de tuin en (niet te vergeten) de persoonlijke aandacht. Wij nemen dan ook graag een optie op het Bospop-weekend 2014

Martin & Gerry schreef op 21-04-2013 20:06 het volgende:
We zijn weer veilig thuis we hebben echt bij jullie genoten,nog maals bedankt voor het fijne verblijf.
Groeten uit lochem.

Laura Roelandschap schreef op 25-12-2012 16:36 het volgende:
Hallo,

Even bij deze nogmaals bedanken voor een heerlijke nacht in deze B&B. Ga het zeker aanraden bij onze vrienden en familie. Vriendelijk ontvangst, heerlijke mooie ruimte en perfecte bedden. Zeker voor de feestdagen een super nachtje uit maar je voelt je thuis.
Bedankt!
Thomas en Laura

1 | 2 | 3 | 4 | 5Powered by Argeweb